Ημιμόνιμα Βερνίκια Options

Ακρυλικά νύχια ή τζελ: Ποια είναι η διαφορά. Το να έχετε όμορφα και υγιή νύχια απαιτεί λίγο περισσότερη φροντίδα. Δεν αρκεί να τα διακοσμήσετε με όμορφα χρώματα και μοτίβα, είναι επίσης απαραίτητο να το ενυδατώσετε και να το περιποιηθείτε. Πριν κάνετε οποιοδήποτε είδος μανικιούρ, πρώτα προτιμήστε να σας αφαιρέσουν τα πετσάκια, να λιμάρουν καλά τα νύχια σας και να τα ενυδατώσουν με συγκεκριμένα προϊόντα.

Βερνίκια Νυχιών

Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε μανικιούρ σε έντονα και ζωηρά χρώματα που θυμίζουν τα λουλούδια και τη φύση γενικότερα. Μπορείτε μάλιστα να ζωγραφίσετε εντυπωσιακά άνθη στην επιφάνεια των νυχιών σας, όπως τριαντάφυλλα, τουλίπες και μαργαρίτες.

Αν μάλιστα τα στολίσετε με ζωγραφιές, στρας, γκλίτερ κλπ, τότε το αποτέλεσμα θα απογειωθεί.

Ακολουθούν τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα νύχια που θα βλέπουμε παντού φέτος!

Χρησιμοποιήστε λοιπόν ότι χρώμα θέλετε και με την μύτη πάχους της αρεσκείας σας σχεδιάστε ότι σας αρέσει στα νύχια σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Όταν πρέπει να επέμβεις για να επιμηκύνεις, να ανακατασκευάσεις γωνίες που λείπουν ή ονυχοφαγικά νύχια, θα πρέπει απαραίτητα να επιλέξεις άλλους τύπους θεραπειών που θα επεξηγήσω στα επόμενα άρθρα.

Τα χρώματα στα νύχια για την Άνοιξη είναι συνήθως πιο ανοιχτόχρωμα και έντονα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν φοριούνται read more σκούρα χρώματα όπως το μαύρο και το μπλε.

Η νόσος μπορεί να ξεκινήσει από ένα νύχι και να μεταδοθεί και στα υπόλοιπα. Δεν μεταδίδεται πολύ εύκολα από το ένα άτομο στο άλλο, ωστόσο είναι εφικτό να συμβεί, ειδικά αν χρησιμοποιούνται κοινά αντικείμενα (πετσέτες, εργαλεία μανικιούρ-πεντικιούρ που δεν αποστειρώνονται).

Μετά την αφαίρεση, τα νύχια θέλουν περιποίηση. Τουλάχιστον ένα απλό μανικιούρ, ή λίγο λάδι με βιταμίνες για την ενίσχυση της κερατίνης του νυχιού είναι απαραίτητα και πιθανώς δεν θα τα κάνετε στο σπίτι.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας δώσουν έμπνευση για τα μανικιούρ που θα κάνετε το φετινό Καλοκαίρι.

Όλα είναι δυνατά να ζωγραφιστούν αρκεί να πιάνει το χέρι σας ή της τεχνήτριας σας.

 Εξαιρετικό και για χρήση σε περιοχές τους δέρματος με έντονη ξηρότητα, όπως φτέρνες, αγκώνες κ.α.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *